vers, op stam, gedroogd Shiitake.JPG

PRIJZEN

Particulier-Bedrijfsmatig

Ons bedrijf is met name gericht op tussenleveranciers voor de consumenten. Omdat wij geen groothandel zijn, op maat willen leveren en wij begrijpen dat u als particulier  af en toe een portie heerlijke Shiitake wil kopen.  Wij bieden de volgende diverse mogelijkheden aan.

 

Bedrijfsmatig

* Kiloprijs vers geplukte Shiitake van de stam €17,50

(gekoeld een week houdbaar)

* Gedroogde Shiitake 10 gram NU voor €1,-

(min afname 500 gram) 

standaard geleverd in verpakkingen van 30 gr.

potjes van 15 gram, grotere zakverpakkingen, invulling voor kerstpakketten etc mogelijk, prijs op aanvraag en mogelijk afwijkend.

Particulier*

* Een portie gedroogde Shiitake 30 gram nu  €4,50

   exclusief verzendkosten.

* Voor 500 gram verse Shiitake, voldoende voor enkele flinke              maaltijden betaalt u €10,-(u kunt de Shiitake bij zelf ophalen)

 

*Voor bedrijven, winkeliers cateraars, etc hanteren wij andere prijzen; 

 

Heeft u interesse in een echte zwam op stam, wij bieden 50 cm stammen aan waar de Shiitake zich in heeft kunnen ontwikkelen.  Deze stammen zijn dan nog 2-4 jaar bruikbaar en ongeveer 2/3 keer per jaar te oogsten (onder de juiste omstandigheden uiteraard) voor verse levering. €15,00 per stam. 

Houdt u er rekening mee dat, door onze wijze van kweken, de productiehoeveelheden van de Shiitake mede afhankelijk is van het seizoen**. Bestellingen dienen om die reden altijd telefonisch of per mail te worden overlegd.

**prijzen onder voorbehoud van leveringsmogelijkheden